زمان جاری: ۶-۱۹-۱۳۸۹, ۰۷:۱۲ عصر خوش آمدید مهمان گرامی! (ورودعضویت)
[-]
آخرین ارسال های انجمن آرزو
نظرتون در مورد اواتار نفر قبلی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شروع کننده:tofanboy آخرین ارسال توسط:The Boy پاسخ ها:332 گپ ، بحث و گفتگو مشاهده:930 زمان:امروز
اگه به شما بگن مجبوری با نفر قبلیت ازدواج کنی چی کار میکنی؟؟؟
شروع کننده:لاو آخرین ارسال توسط:The Boy پاسخ ها:233 گپ ، بحث و گفتگو مشاهده:682 زمان:امروز
نظرت راجع به نفر قبلی چیه؟؟
شروع کننده:nik@ آخرین ارسال توسط:The Boy پاسخ ها:443 گپ ، بحث و گفتگو مشاهده:1248 زمان:امروز
*.*.*به قبلی جواب بده ، از نفر بعدی سوال کن *.*.*
شروع کننده:هستـــــــــــــــــــــی آخرین ارسال توسط:The Boy پاسخ ها:319 گپ ، بحث و گفتگو مشاهده:996 زمان:امروز
اکه نفرقبلیت شام دعوتت کنه رستوران چه جوابی بهش میدی؟؟؟؟؟
شروع کننده:SASANTAK آخرین ارسال توسط:The Boy پاسخ ها:380 گپ ، بحث و گفتگو مشاهده:914 زمان:امروز
نفر قبلیت زده تو گوشت داره فرار میکنه چیکارش میکنی؟؟؟
شروع کننده:لاو آخرین ارسال توسط:The Boy پاسخ ها:473 گپ ، بحث و گفتگو مشاهده:1215 زمان:امروز
نفر قبلیتو چند میفروشی؟؟
شروع کننده:لاو آخرین ارسال توسط:The Boy پاسخ ها:347 گپ ، بحث و گفتگو مشاهده:911 زمان:امروز
یه اسم برای بالایت بزار
شروع کننده:pEdR@M آخرین ارسال توسط:The Boy پاسخ ها:413 گپ ، بحث و گفتگو مشاهده:963 زمان:امروز
دفتر حضور غیاب (2)
شروع کننده:tofanboy آخرین ارسال توسط:The Boy پاسخ ها:255 گپ ، بحث و گفتگو مشاهده:860 زمان:امروز
پیام تبریک ، تسلیت ، معذرت خواهی ، تشکر و ...
شروع کننده:هستـــــــــــــــــــــی آخرین ارسال توسط:nik@ پاسخ ها:17 گپ ، بحث و گفتگو مشاهده:94 زمان:امروز
نـــــــون مثل !
شروع کننده:amirpio آخرین ارسال توسط:nik@ پاسخ ها:110 گپ ، بحث و گفتگو مشاهده:358 زمان:امروز
*.*.*اگه جادوگر بودی بالایی رو به چی تبدیل میکردی ؟؟؟*.*.*
شروع کننده:هستـــــــــــــــــــــی آخرین ارسال توسط:!حسین ارومیه پاسخ ها:526 گپ ، بحث و گفتگو مشاهده:1350 زمان:امروز
نفرقبلیت شماره موبایلتو میخواد بهش میدی؟؟
شروع کننده:لاو آخرین ارسال توسط:!حسین ارومیه پاسخ ها:444 گپ ، بحث و گفتگو مشاهده:1229 زمان:امروز
اگر نفر قبلیت بهت بگه دوستت داره چی بهش میگی؟؟؟
شروع کننده:لاو آخرین ارسال توسط:nik@ پاسخ ها:601 گپ ، بحث و گفتگو مشاهده:1904 زمان:امروز
*.*.*3 سوالی *.*.*
شروع کننده:هستـــــــــــــــــــــی آخرین ارسال توسط:nik@ پاسخ ها:57 گپ ، بحث و گفتگو مشاهده:281 زمان:امروز
اگه با یک ماشینی تصادف کنی و بعد ببینی رانندش نفر قبلیته چی کار میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شروع کننده:tofanboy آخرین ارسال توسط:**darya** پاسخ ها:226 گپ ، بحث و گفتگو مشاهده:637 زمان:امروز
الان چه حس یا آرزویی داری؟
شروع کننده:samira* آخرین ارسال توسط:!حسین ارومیه پاسخ ها:257 گپ ، بحث و گفتگو مشاهده:1177 زمان:امروز
لیگ برترفوتبال انگلیس
شروع کننده:سمیر آخرین ارسال توسط:tofanboy پاسخ ها:4 جدیدترین اخبار ورزشی مشاهده:11 زمان:امروز
اگه قاتل بودی نفر قبلیتو چجوری میکشتی؟؟
شروع کننده:لاو آخرین ارسال توسط:nik@ پاسخ ها:176 گپ ، بحث و گفتگو مشاهده:477 زمان:امروز
رمان شینا(12)
شروع کننده:samira* آخرین ارسال توسط:samira* پاسخ ها:0 کتاب های رمان و داستان مشاهده:3 زمان:امروز
با شکلک احساس خودتون به نفر قبل رو بیان کنید
شروع کننده:تیناا آخرین ارسال توسط:!حسین ارومیه پاسخ ها:262 گپ ، بحث و گفتگو مشاهده:901 زمان:امروز
*.*.*سخنی با ادمین (صندوق پیشنهادات فقط پیشنهادات )*.*.*
شروع کننده:هستـــــــــــــــــــــی آخرین ارسال توسط:admin پاسخ ها:75 قوانین و اطلاعیه ها مشاهده:640 زمان:امروز
بازتاب گسترده خبر خودكفائي توليد بنزين ايران
شروع کننده:امیرارومیه آخرین ارسال توسط:امیرارومیه پاسخ ها:0 اخبار ایران و جهان مشاهده:2 زمان:امروز
یادها و خاطره ها ( خسرو شکیبایی)
شروع کننده:هستـــــــــــــــــــــی آخرین ارسال توسط:سروش عباسی پاسخ ها:4 سینما و تلویزیون مشاهده:11 زمان:امروز
مسابقه بین پرسپولیسی ها و استقلالی ها بیاین تو.................!
شروع کننده:tofanboy آخرین ارسال توسط:tofanboy پاسخ ها:28 فوتبال مشاهده:106 زمان:امروز
ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گفت وگوبا خدا
۱۲-۱۸-۱۳۸۸, ۱۱:۴۲ عصر
ارسال: #1
forumicon گفت وگوبا خدا
[تصویر: 1268177453.jpg]

گفتم: چقدر احساس تنهایی می‌كنم

گفتی: فَإِنِّي قَرِيبٌ
من كه نزدیكم (بقره/ ۱۸۶)

گفتم: تو همیشه نزدیكی؛ من دورم... كاش می‌شد بهت نزدیك شم
گفتی: وَاذْكُر رَّبَّكَ فِي نَفْسِكَ تَضَرُّعاً وَخِيفَةً وَ دُونَ الْجَهْرِ مِنَ الْقَوْلِ بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ
هر صبح و عصر، پروردگارت رو پیش خودت، با خوف و تضرع، و با صدای آهسته یاد كن (اعراف/ ۲۰۵)

گفتم: این هم توفیق می‌خواهد!
گفتی: أَلَا تُحِبُّونَ أَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ
دوست ندارید خدا ببخشدتون؟! (نور/۲۲ )

گفتم: معلومه كه دوست دارم منو ببخشی
گفتی: وَاسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُواْ إِلَيْهِ
پس از خدا بخواهید ببخشدتون و بعد توبه كنید (هود / ۹۰)

گفتم: با این همه گناه... آخه چیكار می‌تونم بكنم؟
گفتی : أَلَمْ يَعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ هُوَ يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ
مگه نمی‌دونید خداست كه توبه رو از بنده‌هاش قبول می‌كنه؟! (توبه/۱۰۴)

گفتم: دیگه روی توبه ندارم
گفتی: اللَّهِ الْعَزِيزِ الْعَلِيمِ (2) غَافِرِ الذَّنبِ وَقَابِلِ التَّوْبِِ
ولی خدا عزیزِ و داناست، او آمرزنده‌ی گناه هست و پذیرنده‌ی توبه (غافر/۲-۳)

گفتم: با این همه گناه، برای كدوم گناهم توبه كنم؟
گفتی: إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا
خدا همه‌ی گناه‌ها رو می‌بخشه (زمر/۵۳)

گفتم: یعنی بازم بیام؟ بازم منو می‌بخشی؟
گفتی: وَ مَن يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ اللّهُ
به جز خدا كیه كه گناهان رو ببخشه؟ (آل عمران/۱۳۵)

گفتم: نمی‌دونم چرا همیشه در مقابل این كلامت كم میارم! آتیشم می‌زنه؛ ذوبم می‌كنه؛ عاشق می‌شم! ... توبه می‌كنم
گفتی: إِنَّ اللّهَ يُحِبُّ التَّوَّابِينَ وَ يُحِبُّ الْمُتَطَهِّرِينَ
خدا هم توبه‌كننده‌ها و هم اونایی كه پاك هستند رو دوست داره (بقره/۲۲۲)

ناخواسته گفتم: الهی و ربی من لی غیرك
گفتی: أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
خدا برای بنده‌اش كافی نیست؟ (زمر/۳۶)

گفتم: در برابر این همه مهربونیت چیكار می‌تونم بكنم؟
گفتی:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيرًا (41) وَسَبِّحُوهُ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (42) هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا
ای مؤمنین! خدا رو زیاد یاد كنید و صبح و شب تسبیحش كنید. او كسی هست كه خودش و فرشته‌هاش بر شما درود و رحمت می‌فرستن تا شما رو از تاریكی‌ها به سوی روشنایی بیرون بیارن. خدا نسبت به مؤمنین مهربونه (احزاب/۴۱-۴۳)

سرزمين روان مابسياربا شكوهترازدنياي پيرامون ماست ؛
كساني رابدان راه دهيم كه سزاوار آن باشند!

[تصویر: a2a8f73766714f3abd42.gif]

یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۱-۳۰-۱۳۸۹, ۱۰:۴۴ صبح
ارسال: #2
forumicon RE: گفت وگوبا خدا
خيلي جالب بود ولي من خيلي سال كه از خدايه جيزي ميخوام هنوز نصيبم نكرده
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان